Reise

Kombiner reise og hobby!

Man blir jo alltid anbefalt å leve livet, at man skal leve som om morgendagen ikke finnes. Og det er jo greit nok, det er ikke en dum tanke for å si det sånn, men det er fortsatt sånn at man har sine hobbyer og lidenskaper. Så selv om du kanskje tar en tur på cruise til Karibbien, så er det sannsynligvis sånn at du fortsatt tar med deg kryssordet ditt, om det er det du liker å fordrive tiden din med. Det er jo lite som slår det å sitte på et cruise mens det er solnedgang og forsøke å løse et kryssord.

Det er klart, det er muligens ikke for alle, men de som har dette som en hobby vil jo absolutt elske det! OG det er det fullt mulig å gjøre, ikke bare når det kommer til cruise for øvrig, for det er en rekke reiser og opplevelser som man kan bestille, og ha det gøy med. Og det kan jo til og med hende at du blir inspirert, og at det til og med kan bli enklere å løse et potensielt sett vanskelig kryssord når du er på reise. Da er det lett å få renset tankene og bare fokusere og konsentrere seg om kryssordet. Så handler det bare om å finne den ideelle reisen slik at man kan få det man vil ut av det! Og det er noe som kommer an på deg, hva du liker og hva du føler du kan ta deg råd til. 

Hva er du ute etter?

Det er jo spørsmålet man må finne svaret på, før man begynner å lete. Og det sier vi fordi det er veldig mye tilgjengelig, og det er på en måte lett å rote seg bort litt, og kanskje til og med føle seg litt fortapt. Om kryssord eller en lignende hobby er viktig for deg, så er det greit å bestille en reise eller opplevelse som det lar seg kombinere med. Skal du hoppe fallskjerm så er det ikke så mye tid til å løse kryssord. Med mindre du vil gjøre det mens du er i lufta! Det ville i så fall blitt en veldig populær video på Youtube!

Så er det vel ikke helt idiotisk å foreslå at man kan la kryssordet ligge hjemme, og heller bare kose seg på reisen? Man skal jo være borte i en uke bare, så det er jo strengt tatt ikke så ille, før man er tilbake i godstolen. Se bare hva som skjedde med Bilbo Baggins når han bestemte seg for å legge bort bøkene og alt det koselige. Da oppdaget han en helt ny verden, og fikk minner og opplevelser for livet. Så er det jo sånn at drager ikke virkelig finnes, så det er noe du i det minste ikke behøver å bekymre deg for!

Forsøk å kombinere det du liker med noe nytt og spennende. Det kommer du definitivt ikke til å angre på, så gi deg selv en gave!

Kommentarer er skrudd av for Kombiner reise og hobby!