Interiørdesign

Har du en god plan for ditt interiørdesign?

Ethvert prosjekt som man setter i gang trenger en god plan. Den må faktisk være helmaks, ellers så duger den ikke! Og det er kanskje spesielt når det kommer til ditt hjem. For det er tross alt der man lever, der man tilbringer mesteparten av dagen, og som man gjerne vil være fornøyd i. Gjør man feilvalg, som at man får feil fargekombinasjon, eller at interiørdetaljene ikke helt stemmer, så er det vanskelig å angre seg. Da må man finne en god butikk for handel, som har gode vilkår. 

Om det i det hele tatt er ønskelig da, for har du satt på ny tapet, eller montert alt bare for å finne ut av at det føles feil, vel da sliter du! Så det bør man jo ideelt sett forsøke å unngå, om i det hele tatt mulig! Så ha en plan, bruk tid på den, og når du føler at alt er på plass, ta enda en titt for å se på detaljene og for å være sikker på at alt er som du vil. 

De interiørprogrammene man ser på tv krever mye mer jobb enn det man får vite om, og bak scenen er det massevis av arbeid som blir lagt ned. Du har kanskje ikke slike ressurser, men tid og tålmodighet er vel noe du har? Det er i hvert fall noe du bør ha når det kommer til design og interiør. Så er det også sånn at det finnes massevis av tilgjengelig hjelp for deg fra ulike butikker!

Oppfyll dine egne drømmer

Det er ikke ofte man setter i gang store prosjekt som dette. Og med store prosjekt mener vi ikke nødvendigvis en totalrenovering av huset. Det kan også være et enkelt rom, eller så kan det være at du vil bytte ut lampene i hjemmet. Avhengig på størrelsen av ditt hjem så kan det være veldig mye som må byttes ut, og som da naturligvis krever en god plan bak det. Det er klart, du kan kjøpe tilpasset til hvert eneste rom, men da får du ikke en gjennomført følelse. Kanskje er ikke det noe du er ute etter, men da er det bra at du i hvert fall er klar over det på forhånd!

Heldigvis så er det ikke akkurat en mangel på inspirasjon, være det på nettet, blant magasiner eller på TV. Det er alltids noe som driver med interiør, spesielt om du leter på de rette stedene. Så vær tålmodig, lag en god plan sammen med partneren din, og sett i gang.

Pass også på å kjøpe fra de beste butikkene mulig. Det er ikke dermed sagt at du nødvendigvis skal gå over budsjett, men du bør i hvert fall til en viss grad prioritere kvalitet over pris. Det er klart, det er en balansegang, men om du gjør det hele riktig så vil du se store fordeler av det. Følg disse rådene så kommer du til å ha en mye større sjanse til å lykkes, det er vi sikre på!

Kommentarer er skrudd av for Har du en god plan for ditt interiørdesign?